Obre l’Espai de Joc 0-99 a la Clariana de Glòries : Servei de Premsa

Obre l’Espai de Joc 0-99 a la Clariana de Glòries

21/04/2023Temps estimat de lectura: 2 minuts

Des d’avui, tots els divendres, dissabtes i diumenges de l’any el quiosc de jocs presta material lúdic i jocs de taula, i ofereix un espai amb taules, cadires, para-sols i racons per jugar a l’aire lliure i amb propostes per a totes les edats

Un nou servei es posa en marxa avui a la Clariana de Glòries. Es tracta de l’Espai de Joc 0-99, que obre en aquest indret de la ciutat un quiosc de jocs per a totes les edats (de 0 a 99 anys) i per a tots els gustos. Es tracta d’una iniciativa inspirada en la Ludoteca a l’aire lliure de París i que a Barcelona s’emmarca en la Ciutat Jugable. Aquest espai obre des d’avui tots els divendres, dissabtes i diumenges de l’any i ofereix els següents serveis:

L’Espai de Joc 0-99 ofereix jocs de taula, des dels grans clàssics fins a les darreres novetats, jocs tradicionals, jocs d’arreu del món, jocs gegants, jocs de fusta, jocs de construcció, d’habilitat i de moviment, a més d’activitats lúdiques. Tots ells són accessibles, interculturals i coeducatius.

Els horaris al llarg del calendari anual seran els següents:

 

 

A banda del servei ordinari que ofereix aquest nou espai, es preveu que al llarg de l’any es desenvoluparan també altres propostes i esdeveniments, relacionats amb el món del joc, i diades temàtiques. També, amb mirada comunitària, el nou espai s’ofereix a les entitats, les escoles, els casals, i els esplais i caus de la ciutat.

L’objectiu d’aquest nou servei és estimular el joc compartit, col·laboratiu i intergeneracional, promoure la diversitat social i la convivència, recuperar l’espai públic com a lloc de trobada i convivència, i crear un punt d’atracció de vida comunitària al seu entorn.

 

 

 

L’Espai de Joc 0-99 se suma a la resta de l’oferta d’activitat i d’usos que s’ha anat desplegant a la Clariana de Glòries des de l’estiu de 2021: el servei de gandules, taules, cadires i para-sols, les activitats de lleure gratuïtes, contacontes organitzats per la Biblioteca del Clot, activitats ambientals, ioga, circ, tallers de dibuix i pintura, i altres propostes culturals i pedagògiques de cap de setmana.

Paraules clau

Clariana de Glòries/ Espai de Joc 0-99/