Inauguració de FiraGran 2023, el 24è Saló de la Gent Gran de Catalunya : Servei de Premsa

Inauguració de FiraGran 2023, el 24è Saló de la Gent Gran de Catalunya

25/04/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 26 d’abril, a les 12.30 hores, a La Farga de l’Hospitalet (C/ Barcelona, 2. Hospitalet de Llobregat), el tinent d’alcalde de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle; i el regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, assisteixen a la inauguració del 24è Saló de la Gent Gran de Catalunya, una fira per promoure l’envelliment actiu de les persones grans.

A l’acte també hi assistiran el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena; el director general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Xavier Godàs; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín;  la coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, Teresa Llorens; i el president de la Fundació FiraGran, Juli Simón.

Les autoritats faran un recorregut per FiraGran per conèixer les activitats i l’oferta de la zona dels expositors, en el qual organitzacions, institucions, entitats i empreses presenten programes, serveis, iniciatives i productes per millorar la qualitat de vida de les persones grans.

L’Ajuntament de Barcelona hi participa amb dos estands, el primer dedicat a l’aplicació BCN+65; i segon de Guàrdia Urbana i Bombers on es faran ponències sobre consells de prevenció i autoprotecció per a la persones grans.





Paraules clau

24è Saló de la Gent Gran de Catalunya/