Dispositiu de la rua del FC Barcelona amb motiu de la seva victòria en el campionat de Lliga : Servei de Premsa

Dispositiu de la rua del FC Barcelona amb motiu de la seva victòria en el campionat de Lliga

15/05/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Des de les 18 hores els carrers afectats per la rua tindran afectacions a la mobilitat

Aquesta tarda, a partir de les 18.00 hores als carrers de Barcelona s’hi celebrarà la victòria de les seccions masculina i femenina del  FC Barcelona a la Lliga.

La comitiva es prepararà i sortirà del Camp Nou i seguirà el recorregut següent: carrer d’Arístides Maillol – Travessera de les Corts – Numància – Berlín – París – Balmes – Pelai – Plaça Catalunya – Fontanella – Plaça Urquinaona – Trafalgar – Passeig de Sant Joan i finalització a l’Arc de Triomf. La longitud del recorregut serà d’aproximadament 6,8 quilòmetres i està previst que finalitzi a es 21.00 hores.

Durant la rua, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d´Esquadra, també garantirà la seguretat de l´esdeveniment. Alhora, els agents del cos de policia barceloní realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi realitzant l’itinerari i efectuaran els desviaments necessaris per tal de garantir la mobilitat dels ciutadans.

El transport públic es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua per tal que es puguin adoptar mesures de control d’accés i/o de regulació de fluxos de persones.





Paraules clau

FC Barcelona/ rua/