Transport públic per als quatre concerts de Coldplay a l’Estadi Olímpic Lluís Companys : Servei de Premsa

Transport públic per als quatre concerts de Coldplay a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

22/05/2023Temps estimat de lectura: 2 minuts

TMB habilitarà serveis especials d’autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya per cada un dels quatre dies de concert

Amb motiu dels concerts de Coldplay que tindran lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys els dies 24, 25, 27 i 28 de maig (programats per començar a les 21.30 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà serveis especials d’autobusos de baixada quan finalitzi cada un dels concerts (a partir de les 23.30 hores aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquests serveis seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Estadi Olímpic”.

Per pujar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que, amb motiu dels concerts, es reforçarà aquests quatre dies de 16.30 h a 21.30 hores.

Les tasques de desmuntatge del Saló de l’Automòbil a la Fira de Montjuïc obliga a traslladar dimecres 24 i dijous 25 de maig la terminal d’inici-final de la línia 150 de bus de l’avinguda Maria Cristina a la parada Pl. Espanya – Av.  Paral·lel. Per als concerts de dissabte 27 i diumenge 28 de maig la parada estarà ubicada a l’avinguda Maria Cristina.

Pel que fa a metro, a la nit es reforçarà amb personal d’atenció i de seguretat l’estació d’Espanya (L1 i L3), la més propera al recinte. Dimecres, dijous i diumenge el metro funciona fins a les 12 de la nit i dissabte de forma ininterrompuda durant tota la nit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Paraules clau

tmb/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina