Acte d’obertura del Global Public Transport Summit i lliurament de premis de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP) : Servei de Premsa

Acte d’obertura del Global Public Transport Summit i lliurament de premis de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP)

02/06/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 4 de juny, a les 16.00 hores (Recinte Fira-Gran Via 2) es durà a terme l’acte d’obertura del Global Public Transport Summit, el congrés de transport públic més important del món. El discurs inaugural anirà a càrrec de l’economista Mariana Mazzucato. Durant el mateix acte tindrà lloc el lliurament de premis de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP). Per altra banda, dilluns, 5 de juny, a les 9.00 hores, la regidora de Mobilitat en funcions i presidenta de TMB, Laia Bonet, assistirà a la inauguració oficial i posteriorment farà una visita a la zona d’expositors.

L’esdeveniment està organitzat per la Unió Internacional del Transport Públic (UITP) i compta amb la col·laboració diferents operadors de transport locals com TMB, FGC i Renfe. L’edició d’enguany tindrà lloc al recinte Gran Via de Fira de Barcelona i estarà dedicat a la mobilitat sostenible. Es calcula que comptarà amb 2.500 participants i rebrà la visita de 15.000 visitants de països de tot el món que participaran en la trobada per conèixer les darreres tendències en matèria de transport urbà sostenible. Durant quatre dies l’esdeveniment combinarà sessions temàtiques i ponències en el marc del congrés, juntament amb una exposició que inclourà 335 estands on es podran conèixer les últimes innovacions, solucions i productes relacionats amb el transport públic i la mobilitat sostenible.

Més informació sobre el congrés i el programa a: https://uitpsummit.org/

Els periodistes interessats a inscriure’s al congrés s’han de registrar en el següent enllaç: https://uitpsummit.org/press/





Paraules clau

Global Public Transport Summit/ Unió Internacional del Transport Públic (UITP)/