Ada Colau rep les jugadores del Barça femení després de proclamar-se campiones d’Europa : Servei de Premsa

Ada Colau rep les jugadores del Barça femení després de proclamar-se campiones d’Europa

03/06/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 4 de juny, a les 18.30 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa en funcions, Ada Colau, rebrà les jugadores i l’equip tècnic del FC Barcelona femení després que s’hagin proclamat campiones de la UEFA Women’s Champions League. L’equip ha derrotat al Wolfsburg a la final que s’ha celebrat a Eindhoven.

La recepció a les jugadores tindrà lloc al Saló de Cent, on també hi assistirà el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i altres membres de la Junta Directiva. L’alcaldessa estarà acompanyada per la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat en funcions, Janet Sanz, i pel regidor d’Esports en funcions, David Escudé,  així com d’altres regidors de la corporació municipal.

L’acte d’homenatge comptarà amb diferents parlaments i, posteriorment, les jugadores sortiran al balcó de l’Ajuntament de Barcelona per celebrar el títol amb els aficionats i les aficionades.

L’equip arribarà a la Plaça Sant Jaume a les 18:00 hores i, prèviament a l’acte a l’Ajuntament de Barcelona, seran rebudes pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una recepció al Palau de la Generalitat. Les jugadores arribaran en autocar per Via Laietana i accediran a peu a la Plaça Sant Jaume pel carrer Jaume I.

 

Cobertura mediàtica

Els mitjans que vulguin cobrir tant la recepció del Palau de la Generalitat com de l’Ajuntament de Barcelona hauran d’acreditar-se abans de diumenge 4 de juny, a les 13.00 hores. No es permetrà l’accés als mitjans que no tinguin acreditació. Per a sol.icitar-la, cal enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i feina que s’hi desenvolupa.

L’accés dels mitjans a Palau serà per la porta del carrer Sant Sever, que estarà oberta a partir de les 16:30 hores per a la recollida d’acreditacions. Degut a les limitacions de l’espai, només s’acreditarà un equip per mitjà.

Tots els mitjans podran seguir des de l’interior del Palau i de l’Ajuntament les dues recepcions programades,  però les imatges de l’arribada de les jugadores a la plaça i del trasllat posterior a l’Ajuntament només les podran cobrir els operadors de càmera i els fotògrafs, des d’un punt habilitat. Les sortides al balcó es podran seguir des de la plaça, on hi haurà ubicat un rack de premsa.

TV3 penjarà a Collserola les imatges de les recepcions per als mitjans que ho necessitin.





Paraules clau

esport/ esport femení/