Sessió constitutiva de la Corporació Municipal : Servei de Premsa

Sessió constitutiva de la Corporació Municipal

14/06/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 17 de juny, a les 17.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona) tindrà lloc l’acte de constitució de la nova Corporació Municipal.

L’acte al Saló de Cent es retransmetrà per betevé i podrà seguir-se en directe pel lloc web del Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona (barcelona.cat/premsa).

 

 

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin assistir a la sessió hauran d’acreditar-se, abans de divendres 16 de juny a les 10.00 hores, a través del següent enllaç: https://forms.gle/1sHqoVxjaf5G2pRD7

Per motius d’aforament, les càmeres de televisió no podran accedir al Saló de Cent durant la sessió. betevé facilitarà el senyal institucional als canals que ho demanin. Per fer-ho caldrà que contactin amb el Departament Tècnic de betevé al telèfon 93 506 42 13. betevé posarà a disposició el senyal institucional en directe per la següent via: Collserola (matriu de CELLNEX).

Els mitjans que ho vulguin publicar al seu web, podran aconseguir el codi embed a l’apartat “Compartir” d’aquest enllaç: https://youtube.com/live/T3HZBVOoH2k?feature=share

L’Ajuntament de Barcelona habilitarà la Sala Lluís Companys per poder seguir la sessió als mitjans que ho desitgin. Així mateix, les ràdios podran seguir la sessió des del Saló Carles Pi i Sunyer – Saló de Plens.

Al Saló de Cent únicament s’acreditarà un fotògraf/a per mitjà de comunicació, sempre amb un límit de capacitat per raons d’aforament. El servei de premsa de l’Ajuntament també facilitarà imatges de la sessió.

Al Saló de Cent també hi haurà una capacitat limitada de redactores i redactors. La resta hauran de seguir la sessió des de la Sala Lluís Companys.

Les acreditacions seran confirmades per correu electrònic i es podran recollir el mateix dissabte 17 de juny a partir de les 16:00 hores al vestíbul de l’accés de la plaça Sant Miquel.





Paraules clau

17 de març de 2023/ Sessió Constitutiva de la Corporació Municipal/