Comencen les obres per reurbanitzar el carrer de Cordelles, a Sant Andreu : Servei de Premsa

Comencen les obres per reurbanitzar el carrer de Cordelles, a Sant Andreu

16/06/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Ja s’han iniciat les obres de reurbanització del carrer de Cordelles, situat entre els carrers de Sant Adrià i Torrent de l’Estadella, al barri del Bon Pastor, a Sant Andreu.

Aquesta actuació, impulsada per l’Institut Municipal d’Urbanisme (IMU), suposarà l’obertura d’aquest carrer amb l’objectiu de millorar la mobilitat dels entorns. Fins ara aquesta via estava tallada a l’alçada del carrer del Torrent de l’Estadella per la presència d’una nau industrial, que recentment va ser enderrocada.

Aquesta urbanització del vial de 125 metres d’alineació recta i uns 15 metres d’amplada entre façanes suposarà la també la renovació del paviment i de les voreres així com la millora de les xarxes de clavegueram i d’enllumenat. En conjunt, es treballarà en una superfície que abasta 2.138 metres quadrats.

 

Nou mobiliari urbà i nous serveis

La reurbanització inclou la millora del mobiliari urbà i la instal·lació d’un nou enllumenat LED.  Així mateix, s’executarà un nou col·lector de sanejament al mig del vial on evacuaran els claveguerons privats de les actuals naus i que, a més, recollirà les aigües superficials, per unir-se amb el col·lector existent al Torrent de l’Estadella.

Les obres al carrer de Cordelles tindran una durada aproximada de quatre mesos, i un pressupost de 393.099 euros € (IVA inclòs).





Paraules clau

bon pastor/ carrer de Cordelles/ Sant Adrià/ Sant Andreu/ Torrent de l'Estadella/