Dilluns 26 de juny comencen els talls de servei de la l’L4 i la T4 : Servei de Premsa

Dilluns 26 de juny comencen els talls de servei de la l’L4 i la T4

23/06/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest dilluns, 26 de juny, s’inicien les dues obres anunciades en la infraestructura del transport públic de Barcelona que afectaran la mobilitat durant aquest estiu. D’una banda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) realitzarà una renovació integral de 6 quilòmetres via en el tram central de l’L4 de metro entre Bogatell i Verdaguer. L’obra s’executarà entre el 26 de juny al 25 d’agost.

Gairebé alhora, també es duran a terme treballs de construcció de les noves vies i la nova parada de tramvia en l’àmbit de Glòries, relacionades amb les obres de connexió. Aquestes tasques afectaran la línia T4 de TRAM que no prestarà servei en tot el seu recorregut. En concret, aquest obres seran del 26 de juny fins al 31 d’agost.

 

Renovació de via de l’L4 de metro

TMB renovarà 6 quilòmetres de via en el tram central de l’L4 de metro entre Bogatell i Verdaguer perquè la ciutadania disposi d’un servei de metro de la màxima qualitat i eficàcia. La renovació permetrà millorar la fiabilitat de la línia, reduir el nombre d’incidències, augmentar el confort durant el viatge i, també, solucionar les vibracions per l’ús de la infraestructura. L’obra requereix una inversió de 16,4 milions d’euros i s’executarà en dues fases entre el 26 de juny i el 25 d’agost. La primera fase deixarà la línia sense servei entre Ciutadella I Vila Olímpica i Girona des del 26 de juny fins al 31 de juliol. L’endemà, dia 1 d’agost i fins al 28 del mateix mes, s’iniciarà la segona fase que, en aquest cas, redueix el tram de línia afectat: quedarà sense servei des de Jaume I fins a Girona.

 

Descarregar nota de premsa en format PDF





Paraules clau

afectacions L4/ mobilitat/