Jaume Collboni es reuneix amb el ministre d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares : Servei de Premsa

Jaume Collboni es reuneix amb el ministre d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares

23/06/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha reunit avui amb el ministre d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares. Aquesta ha estat la primera trobada institucional de l’alcalde Collboni, i ha estat una reunió de treball per establir les bases i preparar la contribució de Barcelona en la presidència espanyola del Consell de la Unió Europea, que s’inicia el proper 1 de juliol i s’allargarà fins al 31 de desembre.

 

 

 

El semestre de presidència espanyola del Consell de la Unió portarà a Barcelona reunions i esdeveniments de gran rellevància, entre els quals destaca la reunió del Consell de Transports, Telecomunicacions i Energia, així com la celebració del Fòrum dels ministres d’Afers Exteriors dels membres de la Unió per la Mediterrània. Per aquest motiu, el paper de la ciutat de Barcelona serà clau per contribuir a l’èxit de la presidència espanyola del Consell de la UE.





Paraules clau

ministre d’Afers Exteriors/ Unió Europea i Cooperació/