El projecte ÒH!PERA estrena quatre òperes de nova creació que es representen en diferents espais del Liceu en una mateixa funció : Servei de Premsa

El projecte ÒH!PERA estrena quatre òperes de nova creació que es representen en diferents espais del Liceu en una mateixa funció

26/06/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Per segon any consecutiu, el Liceu, la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, a través del Disseny Hub Barcelona i escoles de disseny de la ciutat impulsen ÒH!PERA, un projecte per fomentar l’experimentació i aprenentatge de joves estudiants de diferents disciplines del disseny de la ciutat a través d’una experiència real de creació operística.

L’aliança entre institucions i escoles es tradueix en la creació i estrena de quatre òperes de petit format per ser representades durant la mateixa vetllada en diferents espais del Liceu (Foyer, Sala Miralls, Teatrino del Conservatori i Box), els dies 5, 6 i 9 (2 funcions) de juliol de 2023.

Els títols de les noves òperes de nova creació són: Nala, Hi ha monstres que viuen per la seva curiositat, Filles del món i In the beginning everything was white. Un gran aparador per a mostrar el talent emergent de la ciutat i projectar-lo internacionalment.

[…]

 

 

 

 

Descarrega nota de premsa en format PDF

Paraules clau

(ÒH!)PERA/