Laia Bonet participa en la presentació de novetats sobre el Congrés UIA-Barcelona 2026 : Servei de Premsa

Laia Bonet participa en la presentació de novetats sobre el Congrés UIA-Barcelona 2026

26/06/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 27 de juny, a les 17.00 hores (Sala d’actes del COAC. Plaça Nova, 5), la primera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, participarà en la roda de premsa de presentació de novetats vinculades al Congrés d’Arquitectura de la UIA que se celebrarà a Barcelona el 2026 de forma paral·lela a la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura. Es donarà a conèixer les bases del concurs del comissariat i la identitat visual de l’esdeveniment.

A la roda també hi prendran part la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), Raquel Sánchez; la consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella; la presidenta del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE), Marta Vall-llossera, i el degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Guillem Costa Calsamiglia.

El congrés és l’esdeveniment vinculat a l’arquitectura més important del món, ja que suposa una gran oportunitat per enfortir el paper de la ciutat, de Catalunya i d’Espanya com a centres de producció i pensament de l’arquitectura i del disseny urbà contemporanis, aprofundint en la seva capacitat per transformar la vida de les persones i abordar els reptes globals.





Paraules clau

arquitectura/