Rosa Alarcón presenta una nova edició del festival de flamenc ‘Desvarío’ a Nou Barris : Servei de Premsa

Rosa Alarcón presenta una nova edició del festival de flamenc ‘Desvarío’ a Nou Barris

07/07/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 10 de juliol, a les 10.30 hores, a l’Espai Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), la regidoria de Nou Barris, Rosa Alarcón, presenta una nova edició del festival ‘Desvarío’, que omplirà el districte de flamenc del 17 al 22 de juliol. A la presentació també participen el director artístic del festival, Pedro Barragán; i la cantaora i compositora Anna Colom.

El festival ‘Desvarío’ s’emmarca en El Grec Festival i se celebrarà al Pati de la Seu del Districte. Les actuacions tindran lloc els dies 20, 21 i 22 de juliol. Enguany, el festival oferirà sis concerts, un recital de poesia i conferències i col·loquis en torn de la figura de l’investigador i divulgador del flamenc José Luis Ortiz Nuevo.

Entre els artistes convidats destaquen la presentació del nou espectacle Tremenda de Rosario La Tremendita; l’actuació de dues de les grans figures del flamenc actual com són la cantaora Esperanza Fernández i el guitarrista Miguel Ángel Cortés; i el concert d’Anna Colom i l’orquestra Vozes.

La roda de premsa es podrà seguir en directe en aquest enllaç.





Paraules clau

festival de flamenc ‘Desvarío’/ Nou Barris/