Jaume Collboni viatja a París per assistir a la Festa Nacional de França, convidat per l’alcaldessa Anne Hidalgo : Servei de Premsa

Jaume Collboni viatja a París per assistir a la Festa Nacional de França, convidat per l’alcaldessa Anne Hidalgo

12/07/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Collboni ha estat convidat per l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, amb qui també mantindrà la seva primera reunió institucional per reforçar la col·laboració entre les dues capitals, que volen seguir mantenint una forta projecció en l’escena internacional. Barcelona i París mantenen un paper molt actiu en les principals xarxes internacionals de ciutats, com ara C40 i Eurocities. Es tracta, doncs, de la primera cita internacional del nou alcalde de Barcelona, que estarà acompanyat pel comissionat de Relacions Internacionals i Promoció de Ciutat, Pau Solanilla.

L’agenda institucional preveu que l’alcalde Collboni acompanyi l’alcaldessa Hidalgo a la desfilada militar de la Festa Nacional de França, que té lloc als Camps Elisis. Posteriorment, també participarà en el dinar de les tropes que s’ofereix a l’Ajuntament de París.

La trobada bilateral de Jaume Collboni i Anne Hidalgo se celebrarà al despatx institucional de l’alcaldessa de París, i està previst que els líders de les dues capitals reforcin el treball conjunt de les dues ciutats i el seu paper en l’escena internacional dels propers anys.

 

AGENDA INSTITUCIONAL

 

DIVENDRES 14 DE JULIOL

Assistència a la desfilada militar del Dia Nacional de França

Hora: 10:00 hores

Lloc: Camps Elisis

 

Dinar de les tropes

Hora: 13:00 hores

Lloc: Ajuntament de París

 

Trobada bilateral amb l’alcaldessa de París

Hora: 14:50 hores (imatges de la reunió)

Lloc: Despatx alcaldia. Ajuntament de París.

 

Important: els corresponsals catalans i espanyols podran prendre imatges de la reunió. Posteriorment, un cop finalitzada la reunió, s’atendrà els mitjans de comunicació al pati d’alcaldia (3 rue de Lobau)

Cal confirmar assistència a Mabel Moreno: 696616340

 





Paraules clau

parís/