TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2022 : Servei de Premsa

TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2022

26/07/2023



Temps estimat de lectura: 4 minuts

 

El grup TERSA, l’empresa especialitzada en la gestió de serveis ambientals i que està participada majoritàriament per l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha fet pública la Memòria de Sostenibilitat 2022 per tal de donar a conèixer la seva activitat i gestió en l’àmbit social, econòmic i mediambiental.

La memòria, que s’ha elaborat seguint els criteris establerts per Global Reporting Initiative i que ha estat verificada per una empresa externa independent, exposa les dades i les actuacions més rellevants de l’activitat de l’empresa pública durant el 2022. Entre els fets més rellevants que es recullen al document, destaquen els següents:

La publicació de la memòria reafirma el compromís de TERSA amb la ciutadania mitjançant aquest exercici de transparència que fa publica la gestió, a més de donar a conèixer les dades de l’activitat i l’impacte a la comunitat i posar-les a disposició de la ciutadania. En aquest sentit, es consolida el compromís amb el bon govern i la transparència de l’empresa i la voluntat d’establir un diàleg permanent amb els diferents grups d’interès per tal de continuar posicionant el grup com una de les empreses expertes i referents en el sector.

 

Visita de la primera tinenta d’alcaldia Laia Bonet

Coincidint amb la publicació de la memòria de sostenibilitat de 2022, la primera tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha fet la primera visita institucional a la Planta de Valorització Energètica (PVE) de Sant Adrià del Besòs, acompanyada de diferents persones de l’equip municipal. El gerent del Grup TERSA, Oriol Vall-llovera, ha rebut els representants del consistori i els ha mostrat de prop el funcionament de la planta. Ha estat la primera visita de representants municipals a les instal·lacions de TERSA una vegada ha quedat configurat el nou equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona.

 





Paraules clau

gestió residus/ medi ambient/ tersa/