Emirates Team New Zealand rep la bandera de Barcelona : Servei de Premsa

Emirates Team New Zealand rep la bandera de Barcelona

27/07/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La bandera de Barcelona ja oneja al costat de la de Nova Zelanda a la base d’Emirates Team New Zealand, l’equip Defensor de l’America’s Cup. En un acte carregat de simbolisme, la capital catalana ha volgut agrair a l’equip neozelandès la selecció de la ciutat com a seu de la 37a America’s Cup. L’alcalde, Jaume Collboni, ha lliurat una bandera de la ciutat al CEO d’Emirates Team New Zealand, Grant Dalton.

 

 

 

En la seva condició de Defensor del trofeu més antic del planeta, Dalton juntament amb el director d’operacions, Kevin Shoebridge, han estat els amfitrions de la delegació municipal encapçalada per Collboni, que ha conegut de primera mà les instal·lacions de l’Emirates Team New Zealand a Barcelona, inclòs l’hangar on descansa l’AC75 Te Rehutai.

“És un orgull rebre aquesta ensenya de mans de Jaume Collboni”, ha afirmat Grant Dalton. “Estem més que agraïts per aquest gest que, sincerament, ens fa sentir encara més com a casa”.

Amb el lliurament de la bandera de la ciutat al defensor del trofeu i l’equip que ha portat la Copa Amèrica a Barcelona, la ciutat es converteix en la capital mundial de la navegació. L´aventura de la Copa Amèrica ja està en marxa i la viurem amb passió. “Barcelona torna a obrir-se al mar en benefici de tota la ciutat” ha afirmat l’alcalde de Barcelona.

Emirates Team New Zealand té uns 75 efectius i les seves respectives famílies actualment ubicats a Barcelona, entre membres de la tripulació, enginyers, dissenyadors i resta del personal de terra integrant-se amb la comunitat local. L’equip entrena des de fa 7 dies al Front Marítim a bord del Te Rehutai experimentant amb les condicions locals, a l’espera de l’imminent desembarcament del seu monotip AC40 Te Kākahi, amb què competiran al setembre a la primera regata preliminar a Vilanova i la Geltrú.

La regata preliminar en aigües del Garraf brindarà la primera oportunitat al públic de veure en acció Emirates Team New Zealand davant de la resta de Challengers participants. “Estem desitjant competir davant del públic local a Vilanova i la Geltrú. Serà un escenari perfecte per a les primeres carreres oficials entre tots els equips, just davant de la platja i el port”, ha afirmat Dalton.

 

 

Material audiovisual:





Paraules clau

America's Cup/ esport/