Presentació del Pla de Mobilitat pels partits del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys : Servei de Premsa

Presentació del Pla de Mobilitat pels partits del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

02/08/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 4 d’agost, a les 10.00 hores (Auditori 1899 de l’Spotify Camp Nou), es farà una sessió de treball per donar els detalls del Pla de Mobilitat que l’Ajuntament de Barcelona i el FC Barcelona han elaborat conjuntament amb motiu del trasllat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc.

Aquesta sessió de treball anirà a càrrec del gerent de l’Àrea de Mobilitat, Infraestructures i Serveis Urbans de l’Ajuntament, Xavier Patón, i del director de l’Àrea de Sostenibilitat del Club, Jordi Portabella.  Posteriorment a la sessió de treball, es farà una atenció a mitjans.

Important acreditacions: els mitjans informatius que vulguin assistir a la sessió han d’enviar un correu electrònic a acreditacionspremsa@bcn.cat abans de dijous 3 d’agost a les 19.00 hores indicant el nom i cognoms i els mitjà.

 

Accés a l’Spotify Camp Nou

Per arribar a l’Auditori 1899 s’ha d’entrar per l’accés 15, per l’avinguda Arístides Maillol, s/n. Amb motiu de les obres de l’Spotify Camp Nou, no es podrà aparcar dins les instal·lacions del Club.





Paraules clau

FC Barcelona/ mobilitat/ Montjuïc/