El carrer de Pelai guanya noves places d’aparcament per a bicicletes i motocicletes i millora l’espai per a la càrrega i la descàrrega : Servei de Premsa

El carrer de Pelai guanya noves places d’aparcament per a bicicletes i motocicletes i millora l’espai per a la càrrega i la descàrrega

07/08/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Avui dilluns, 7 d’agost, s’inicien les obres que modificaran l’actual configuració de la calçada mar del carrer de Pelai per tal de guanyar noves places d’aparcament per a bicicletes, motocicletes i nous espais per a la càrrega i la descàrrega.

Els treballs tindran una durada d’una setmana i permetran crear un nou carril de serveis, que s’afegirà a l’existent, de forma que es guanyaran:

Els treballs no comportaran cap modificació ni afectació als carrils de circulació, ni tampoc no modificaran l’espai per a vianants a la vorera. Els contenidors de neteja també s’incorporaran al mateix cordó de serveis, garantint en tot moment l’accés de vehicles als carrers del barri i als aparcaments.

La creació d’aquest nou espai per als serveis dona resposta a les demandes de més places d’estacionament per a bicicletes i motocicletes al centre de la ciutat i, alhora, permet incrementar els espais per efectuar la càrrega i la descàrrega en un dels carrers més comercials de Barcelona.

Per àmbits concrets, el tram situat entre la plaça Universitat i el carrer Balmes concentrarà les places de càrrega i descàrrega i mantindrà els actuals espais per a contenidors; mentre que entre Balmes i la plaça de Catalunya es configurarà un doble cordó de serveis. En aquest tram les places de càrrega i descàrrega es mantindran a l’espai de la calçada més proper a la circulació i a l’espai a tocar de la vorera s’hi crearan noves places d’aparcament de bicicletes i motocicletes. Per tal que els usuaris de bicicleta i moto puguin accedir a aquests aparcaments es configurarà espai específic, que discorrerà entre l’espai per la càrrega i la descàrrega i les pròpies places d’aparcament.

 

 

 

Material relacionat

Declaracions de Laia Bonet (m4a)

 





Paraules clau

pelai/