Sara Belbeida, nova comissionada de Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa : Servei de Premsa

Sara Belbeida, nova comissionada de Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa

10/08/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha nomenat dues noves comissionades que s’incorporen a l’estructura executiva i política del Govern municipal.

Sara Belbeida Bedoui (Barcelona,1990) ha estat designada comissionada de Relacions Ciutadanes i Diversitat Religiosa, depenent de la segona tinència d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida.  Belbeida és graduada en Criminologia per la Universitat de Barcelona, amb màster en Criminologia i Execució Penal, i amb formació en mediació comunitària i prevenció de conflictes, a més d’un ampli coneixement en temes de diversitat cultural i antiracisme. Ha treballat en els últims anys com a mediadora intercultural en un centre de justícia juvenil i com a consellera de govern en el districte de Nou Barris des de l’any 2019.

Monserrat Surroca i Comas (Caldes de Malavella, 1974) ha estat designada nova comissionada de Convivència, depenent de la tercera tinència de Seguretat, Convivència i Règim Interior. Surroca és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i ha cursat estudis de Lideratge en Gestió Pública per I’IESE Business School. Especialitzada per a la intervenció lletrada en jurisdicció de menors i en mediació familiar, ha exercit com advocada des de l’any 1997. També ha estat diputada al Congrés (2008-2015) i ha portat les relacions institucionals de les Corts per la CEOE (2018-2020) i per Foment del Treball Nacional (2020-2023). Des del 2020 és consellera a FIATC.

Amb aquests nomenaments, l’objectiu és reforçar i donar un major impuls a les polítiques municipals vinculades a la convivència, el civisme i el respecte a la diversitat com a elements essencials dins del model de ciutat.





Paraules clau

Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa/