Barcelona instal•la una pantalla gegant al CEM Olímpics Vall d’Hebron per veure la final del Mundial de futbol femení : Servei de Premsa

Barcelona instal•la una pantalla gegant al CEM Olímpics Vall d’Hebron per veure la final del Mundial de futbol femení

16/08/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

Barcelona tindrà una pantalla gegant que s’instal·larà dins del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron (Passeig de la Vall d’Hebron, 166-176) per veure la final del Mundial de futbol femení que es disputarà aquest diumenge dia 20 d’agost al Sydney Football Stadium a partir de les 12.00 hores (hora espanyola).

Així, l’Ajuntament ofereix a tots els seguidors i seguidores de la selecció espanyola femenina que estiguin a Barcelona l’oportunitat de veure aquest partit històric ja que es tracta de la primera vegada que l’equip aconsegueix arribar a la final i l’expectació és màxima.

 

Accés lliure i gratuït, limitat a 2.000 persones

L’accés al Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron serà lliure i gratuït durant la projecció del partit, però l’aforament quedarà limitat a un màxim de 2.000 persones per garantir la seguretat a l’espai. S’obrirà portes una hora abans de l’inici del partit, a les 11.00 hores. La pantalla gegant estarà ubicada a la pista pavelló d’aquesta instal·lació esportiva i oferirà en directe la retransmissió del partit a partir de les 12.00 hores.

S’establirà un control d’accés, i no es permetrà l’entrada amb objectes perillosos i contundents. Tampoc s’admetran elements com pirotècnia, ampolles de vidre o envasos rígids. Un cop finalitzi el partit es procedirà al desallotjament el recinte.





Paraules clau

Mundial de futbol femení/