Jaume Collboni assisteix a la presentació oficial dels equips de La Vuelta 23 : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a la presentació oficial dels equips de La Vuelta 23

23/08/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous, 24 d’agost, a les 20.00 hores (plaça del Mar) l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, assisteix a la gala de presentació dels equips de La Vuelta 23. L’acte festiu, on participaran tots els corredors dels 22 equips que enguany competiran, també comptarà amb la presència del director general de La Vuelta, Javier Guillén, del grup musical Estopa, protagonista de la sintonia d’aquest any de La Vuelta, i del regidor d’Esports, David Escudé.

A més de la gala, que serà un acte obert a la ciutadania i que es retransmetrà per TVE, també hi haurà la pre-gala amb animació, DJ, música i sortejos a partir de les 18.00 hores.

A banda de l’activitat pròpia de la competició, La Vuelta és el context en el qual es desenvoluparan al llarg dels propers dies tot un seguit d’activitats complementàries en diversos punts de la ciutat.

El 26 i 27 d’agost (de les 15.00 a les 20.00 hores), el passeig de Lluís Companys es transformarà en el Parc Vuelta, un espai d’entreteniment i celebració d’aquest esport amb activitats, exposicions i espectacles per a tota la família.

El Parc Vuelta té l’objectiu de prolongar l’espectacle de La Vuelta 23, oferint un lloc on els i les visitants poden experimentar i gaudir d’activitats relacionades amb el món del ciclisme. Des de concursos fins a demostracions de productes i espectacles, hi haurà una gran varietat d’activitats per a totes les edats i perfils.

Un altre acte paral·lel serà La Vuelta Junior on participaran escoles de ciclisme que recorreran els darrers metres de la primera etapa: la contrarellotge per equips. Aquest esdeveniment tindrà lloc al Parc Joan Miró (al costat del carrer Aragó) a les 15.30 hores.

Il·luminació especial de la Torre Glòries i cycling al CEM Bac de Roda

Altres espais de Barcelona estan preparant actes per gaudir d’aquest esdeveniment esportiu. Un dels més especials tindrà lloc a la Torre Glòries. El Mirador torre Glòries il·luminarà aquest emblemàtic edifici, un dels punts per on passarà la primera etapa, amb una projecció que juga amb el color vermell típic d’aquesta competició esportiva i el ciclisme. Aquesta creació especial es podrà veure els dies 24, 25 i 26 d’agost (de 21 a 24 hores).

A més, algunes instal·lacions esportives municipals s’han volgut sumar també a la festa del ciclisme que viu Barcelona durant tota aquesta setmana. Per exemple, el Centre Esportiu Municipal Bac de Roda ha organitzat dues sessions especials de cycling que tindran lloc a l’exterior de la instal·lació esportiva precisament durant la celebració de la primera etapa contrarellotge del dissabte. Gràcies a la instal·lació d’una tarima davant del centre a la Rambla Guipúscoa, les persones usuàries del CEM Maresme, CEM Júpiter i CEM Bac de Roda que s’hagin inscrit prèviament, podran gaudir de la seva activitat física favorita mentre veuen passar les estrelles internacionals del ciclisme a només uns metres.

 

 





Paraules clau

La Vuelta 2023/