El Piromusical de La Mercè sonarà a ritme de Rosalia, Bad Gyal, Daft Punk, Pet Shop Boys, Björk, Aphex Twin, Miss Kittin i Jeff Mills : Servei de Premsa

El Piromusical de La Mercè sonarà a ritme de Rosalia, Bad Gyal, Daft Punk, Pet Shop Boys, Björk, Aphex Twin, Miss Kittin i Jeff Mills

20/09/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Piromusical de La Mercè tindrà enguany una banda sonora dissenyada per l’equip responsable del Sónar. Amb aquest encàrrec tan especial, la festa major de la ciutat se suma a la celebració del 30è aniversari del festival. Serà a partir de les 22.00 de la nit del proper dilluns 25 de setembre, en un fi de festa de 30 minuts a l’Avinguda Maria Cristina que serà retransmès per TV3, per la web de La Merce  i per la web del Sónar.

La vetllada oferirà un recorregut global a través de sons experimentals i veus i ritmes dels cinc continents que dialogaran amb la proposta pirotècnica dissenyada per Pirotènia Igual. Un viatge intercultural protagonitzat per les diferents músiques urbanes i una gran festa que ballarà al so de grans clàssics i dels noms més llegendaris de l’electrònica. La música de talents catalans com Bad Gyal, Desert o Maria Arnal conviurà amb la d’autèntiques eminències de l’electrònica de ball com Daft Punk, The Chemical Brothers, Buraka Som Sistema, Omar Souleyman o Aphex Twin.

La proposta es completarà amb referents del disco, el house i el techno com Todd Terje, Laurent Garnier, Miss Kittin o Jeff Mills. També es retrà un petit homenatge al compositor japonès Ryuichi Sakamoto, desaparegut recentment.

La banda sonora està signada per Sónar en col·laboració amb Phran, productor i DJ habitual del festival, que en el seu 30è aniversari ha congregat a barcelona més de 120.000 assistents arreu del món.

 

Més informació:
la merce.barcelona





Paraules clau

Mercè/ Mercè 2023/ piromucal/ sónar/