Jaume Collboni assisteix a la inauguració de la Trobada Internacional de Biotecnologia BIOSPAIN : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a la inauguració de la Trobada Internacional de Biotecnologia BIOSPAIN

25/09/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 26 de setembre, a les 9.00h, al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, assisteix a l’acte d’inauguració de Trobada Internacional de Biotecnologia BIOSPAIN.

A la inauguració de la fira hi participen també la presidenta d’AseBio, Ana Polanco; la secretària d’Estat de Comerç, Xiana Margarida; el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, el tinent d’alcaldia de l’Àrea d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, i la regidoria de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva, entre altres.

BIOSPAIN 2023 l’organitza l’Associació Espanyola de Bioempresas (AseBio) en col•laboració amb Biocat, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i se celebra del 26 al 28 de setembre. Aplega més 850 entitats procedents de 30 països i entre altres temes s’hi analitzaran aspectes relacionats amb la medicina personalitzada, les capacitats de la bioindústria espanyola en el descobriment de nous fàrmacs o el paper de la biotecnologia en la transició energètica.





Paraules clau

biospain/