David Escudé participa en els actes de la festa major de les Corts : Servei de Premsa

David Escudé participa en els actes de la festa major de les Corts

29/09/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 29 de setembre, a les 21:00 hores (Plaça de Comas), el regidor de les Corts, David Escudé, assistirà al Toc d’Inici de la festa major de les Corts.

El Toc d’Inici és un espectacle de mapatge, amb actuacions de dansa i foc que es projecta a la façana de la seu del Districte. A partir de la pel·lícula: “Una nit a l’Òpera”, dels germans Marx ret un homenatge als oficis de les arts escèniques imprescindibles per al desenvolupament de la cultura. L’espectacle està dirigit pel creador visual i coreògraf Toni Mira (La Caldera) i el dramaturg i actor Jaume Bernadet (Comediants).

El dissabte, 30 de setembre a les 11.30 hores, a la Plaça de Comas, el regidor David Escudé, participarà en el Pregó de festa major. Enguany  anirà a càrrec dels representants del comerç de proximitat de les Corts: El Cor de les Corts, el Mirall de Pedralbes, Les Corts comerç 08028 i l’Eix comercial Sants – Les Corts. Són protagonistes del Pregó perquè formen part del teixit social del districte, ajuden a traçar xarxes veïnals, participen en projectes socials, coneixen les històries dels veïns i veïnes que compren als seus establiments i coneixen el territori  millor que ningú!.

La festa major de les Corts és del 29 de setembre al 8 d’octubre i s’han organitzat més de 200 activitats per a tots els públics i en una trentena d’espais del districte.

Per a més informació: www.barcelona.cat/lescorts





Paraules clau

Festa Major de les Corts/ Les Corts/