Xavier Marcé assisteix a la festa de San Froilán a Nou Barris : Servei de Premsa

Xavier Marcé assisteix a la festa de San Froilán a Nou Barris

29/09/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 29 de setembre, a les 20.00 hores, a la plaça Major de Nou Barris, el comissionat de Cultura i Industries Creatives, Xavier Marcé, participa en l’acte d’inici de la festa  de San Froilán.

Un any més, del 29 de setembre a l’1 d’octubre, Nou Barris acull una de les festes més destacades per gaudir de les tradicions i gastronomia de Galicia.

La celebració comença el 29 de setembre a les 19 hores, com és habitual, amb Radio Tele Taxi. Seguidament tindrà lloc la hissada de la bandera gallega i els parlaments insitutcionals, per acabar amb la revetlla protagonitzada per La Oca Band i el grup A Txaringa.

El dissabte 30 arrencarà amb jocs infantils i actuacions diverses i vermut. A la tarda, es podrà gaudir de l’actuació de la Banda Simfònica de Roquetes – Nou Barris i de la Xuntanza de Catalunya amb les entitats AC Agarimos de Badalona, ACG Rosalía de Castro i A Casa Galega de l’Hospitalet. El dia clourà amb la presentació de la festa, una nova actuació de La Oca Band i l’orquestra Tango.

Finalment, l’1 d’octubre serà el dia reservat per la missa en honor a San Froilán i la processó. Al migdia, tindrà lloc el vermut i a la tarda ho haurà actuacions d’entitats gallegues i catalanes. La festa acabarà amb la darrera actuació de l’orquestra Tango.

La programació completa es por consultar aquí





Paraules clau

Nou Barris/ San Froilán/