Jaume Collboni presenta l’obra de construció de l’edifici de l’auditori, la biblioteca i l’ampliació del CAP del Besòs i el Maresme : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta l’obra de construció de l’edifici de l’auditori, la biblioteca i l’ampliació del CAP del Besòs i el Maresme

02/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 3 d’octubre a les 16.30 hores (c/ Alfons el Magnànim, 59) l’alcalde, Jaume Collboni, presenta l’obra que tot just acaba de començar de construcció de l’edifici municipal en el qual s’instal•larà un auditori, la biblioteca Ramon Alòs-Moner i l’ampliació del CAP del Besòs i el Maresme. La presentació la farà a peu d’obra junt amb el conseller de Salut, Manel Balcells, i donarà les explicacions més tècniques, l’arquitecte autor del disseny de l’edifici, Jorge Vidal.

Els acompanyaran en aquesta visita la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva, i el regidor de Sant Martí, David Escudé.

Per poder fer la visita, es lliurarà casc i armilla als assistents, i és obligat l’accés a la zona d’obra amb calçat tancat.





Paraules clau

Besòs i el Maresme/