Barcelona participa en la XVI Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que se celebra a Gijón fins dissabte : Servei de Premsa

Barcelona participa en la XVI Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que se celebra a Gijón fins dissabte

04/10/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Des d’avui dimecres i fins dissabte, Barcelona participa en la XVI Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que té lloc al recinte ferial de Luís Adaro de Gijón (i que es pot seguir per streaming a través del web www.edcities.org/rece). Aquesta trobada, en la qual les ciutats participants compartiran aprenentatges, coneixements i experiències, abordarà diferents debats, xerrades, i conferències sota el lema “Ciutats educadores: ciutats que cuiden i acullen”. Barcelona hi presenta diverses experiències locals impulsades en el marc de la ciutat educadora. Ho farà en les diferents àgores que se celebraran al llarg dels tres dies de la trobada. Seran les següents:

La programació completa de la trobada de ciutats educadores es pot consultar en el següent enllaç.

La Xarxa estatal de ciutats educadores la conformen un total de 235 municipis de l’Estat, entre ells Barcelona, i forma part de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), entitat sense ànim de lucre constituïda com una estructura permanent de colaboració entre els governs locals compromesos amb la Carta de Ciutats Educadores, que és el full de ruta de les prop de 500 ciutats de 35 països diferents de tots els continents que en són membres.





Paraules clau

ciutat/ CIutats Educadores/ Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores/