L’Ajuntament lliura els premis Montserrat Roig de Periodisme i Comunicació Social de Barcelona 2022 : Servei de Premsa

L’Ajuntament lliura els premis Montserrat Roig de Periodisme i Comunicació Social de Barcelona 2022

05/10/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta tarda ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte de lliurament dels premis Montserrat Roig de Periodisme i Comunicació Social de Barcelona 2022, impulsats pel Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) i que enguany arriben a la seva 30a edició. L’acte ha estat presidit per la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i ha comptat amb la presència de la comissionada d’Acció Social, Sonia Fuertes, entre d’altres.

 

 

L’objectiu dels Premis Montserrat Roig és promoure i incentivar la informació de qualitat, posant el focus en un millor tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació i centrant-se en la realitat de la ciutat de Barcelona. El jurat està format per 18 persones de reconeguda trajectòria professional en els àmbits de la comunicació i dels drets socials.

El total de candidatures validades en aquesta edició ha estat de 58: 28 en la categoria de Periodisme social; 19 en la de Comunicació social; i 11 en la de Promoció de la investigació periodística en l’àmbit dels drets socials i acció social a Barcelona. També s’ha lliurat el Premi Especial del Jurat, atorgat pel reconeixement a un projecte o trajectòria professional.

Els Premis Montserrat Roig 2022 són els següents:

Els dos projectes de la categoria de Premis a la promoció de la investigació en l’àmbit dels drets socials i l’acció social a Barcelona, que s’hauran de desenvolupar durant els propers mesos, són els següents:

Per últim, el Premi Especial del Jurat s’ha atorgat a Txell Feixas en reconeixement a la seva trajectòria professional.

En total els Premis lliuren 45.000 euros: 7.000 euros pels primers premis, 3.000 pels segons premis, 10.000 pels 2 projectes de promoció de la investigació periodística, i 5.000 pel premi especial.





Paraules clau

premis Montserrat Roig de Periodisme i Comunicació Social/