Javier Rodríguez assisteix a l’acte en memòria de la transsexual Sonia Rescalvo : Servei de Premsa

Javier Rodríguez assisteix a l’acte en memòria de la transsexual Sonia Rescalvo

06/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 7 d’octubre, a les 12.30 hores, al Parc de la Ciutadella (plaça de Sonia Rescalvo Zafra), el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez, participa en l’acte en memòria de la transsexual Sonia Rescalvo, 32 anys després del seu assassinat.

El comissionat estarà acompanyat del fiscal de Sala de la Unitat de la Fiscalia General de l’Estat contra els delictes d’odi i discriminació, Miguel Ángel Aguilar García; el membre de la Comissió de Drets i Aporofòbia de la Xarxa d’Atenció a les Persones sense Llar, Roger Fe; el vicepresident del Consell Municipal LGTBI, Lluís Sanz García; i les entitats Chryssalis Catalunya, Stop Sida, ACATHI, UGT i el FAGC.

L’acte començarà a les 11 hores amb activitats de visibilitat i sensibilització, com ara la “Biblioteca vivent” o l’activitat de “La glorieta dels desitjos”. També hi haurà taller per a totes les edats, com un de polseres adreçades als infants, de bosses o de xapes.

A més, durant l’acte es podrà gaudir de les TiritiTrans Trans Trans que representaran ¿estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir? i l´actuació del cantant Hugo Marlo, que clourà l’acte amb la interpretació de tres temes seus: No me llames más así, Mil voltes i Solos tú i yo.

 

 





Paraules clau

assassinat/ Sonia Rescalvo/ transsexual/