L’alcalde de Barcelona assisteix a la inauguració de la 61a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona assisteix a la inauguració de la 61a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona

11/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 11 d’octubre, a les 12 hores, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; i la consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella; presidiran l’acte d’inauguració oficial de la 61ª edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que es fa al Port Vell fins diumenge dia 15.

El recorregut inaugural començarà al Portal de la Pau del Port Vell de Barcelona. L’alcalde Collboni, la ministra Sánchez i la consellera Capella visitaran el saló, acompanyats pel president de l’Autoritat Portuària de Barcelona, Lluis Salvadó; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el president del Saló Nàutic, Luis Conde, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, entre altres autoritats.

Organitzat per Fira de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN), el Saló Nàutic torna a ocupar els molls de la Fusta, Espanya i Marina Port Vell amb més de 240 expositors i 640 embarcacions, 160 a la mostra flotant.
Per tal de cobrir informativament el Saló Nàutic és imprescindible estar acreditat.





Paraules clau

61a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona/