Jaume Collboni assisteix als actes inaugurals de l’exposició ‘Miró-Picasso’ : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix als actes inaugurals de l’exposició ‘Miró-Picasso’

17/10/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 18 d’octubre, s’inaugurarà l’exposició ‘Miró-Picasso’, organitzada pel Museu Picasso i la Fundació Joan Miró, i que té lloc de forma simultània als dos museus en el marc de la “Celebració Picasso 1973-2023”.

Al matí, l’alcalde assistirà a la visita que farà el rei Felip VI a l’exposició a partir de les 11.30 hores. A l’acte també hi assistiran la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i el regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé. Els horaris d’aquesta visita són els següents:

VISITA AL MUSEU PICASSO (Carrer Montcada, 15-23. Entrada per la plaça de Jaume Sabartés). Hora: 11.30 / Hora d’accés pels mitjans: 10.30. Per a més informació, telèfon del Museu Picasso de Barcelona: 667 462 252.

VISITA A LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ (Parc de Montjuïc s/n). Hora: 12.30 / Hora d’accés pels mitjans: 10.30. Per a més informació, telèfon de la Fundació Joan Miró: 620 006 805.

 

IMPORTANT MITJANS

Els mitjans interessats en cobrir informativament aquest acte hauran de demanar l’acreditació enviant la petició per correu electrònica a premsa.catalunya@correo.gob.es fins dimarts 17 d’octubre a les 13 hores amb el nom i cognom, DNI o passaport, data de naixement, mitjà al que representen i la tasca que fan. Per raons d’espai, les visites seran limitades en algun punt del recorregut. La cobertura informativa de les dues visites és compatible, els mitjans que ho desitgin poden acreditar diferents equips, o el mateix equip haurà d’acreditar-se per cadascuna de les visites.

A la tarda, l’alcalde assistirà a la inauguració de l’exposició, que s’iniciarà a les 18 hores al Museu Picasso i continuarà a les 20 hores a la Fundació Joan Miró. A l’acte també hi assistiran la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i el regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé.





Paraules clau

exposició ‘Miró-Picasso’/