Sara Belbeida assisteix a l’acte inaugural de la Nit de les Religions : Servei de Premsa

Sara Belbeida assisteix a l’acte inaugural de la Nit de les Religions

18/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 19 d’octubre, a les 19 hores, al carrer dels Lledó, 11, 1r pis, la comissionada de Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa, Sara Belbeida, participa en l’acte inaugural de la vuitena edició de la Nit de les Religions. A l’acte també participaran el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Carles Armengol Siscares; i la presidenta de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional, Montse Castellà.

L’acte consistirà en un conversatori ‘Ciència i Religió’, amb la catedràtica del Departament de Sociologia de la UABi directora del grup d’investigació ISOR, Mar Griera; i el catedràtic emèrit d’Antropologia biològica de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador sobre les relacions entre el cervell i les transcendències religioses, Ramon M. Nogués.

La vuitena edició de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg tindrà lloc el 21 i 22 d’octubre de 2023 i comptarà amb la participació de 48 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.





Paraules clau

Nit de les Religions/