Raquel Gil inaugura la III Trobada de Mercats Tradicionals : Servei de Premsa

Raquel Gil inaugura la III Trobada de Mercats Tradicionals

20/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 22 d’octubre, a les 11.30 hores (Mercat de la Boqueria), la regidora de Comerç, Restauració i Mercats, Raquel Gil, inaugura la III Trobada de Mercats Tradicionals.
La III Trobada de Mercats Tradicionals tindrà lloc els dies 22 i 23 d’octubre al mercat de la Boqueria amb representants d’entitats públiques, d’associacions i de diferents mercats municipals d’Espanya amb l’objectiu de compartir experiències i intercanviar coneixements i bones pràctiques.

Durant la trobada es tractaran temes diversos com la visibilitat dels mercats d’Espanya a través de la digitalització, el model dels Mercats de Barcelona en els 30 anys d’experiència de l’IMMB, la presentació d’un estudi sobre els Mercats de Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, i una taula rodona sobre hàbits alimentaris, entre d’altres.

És un esdeveniment que organitza METRAE (Confederación de Mercados Tradicionales de Abastos de España), amb el suport del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Actualment representa més de 6.000 punts de venda de 130 mercats repartits en 12 comunitats autònomes.





Paraules clau

III Trobada de Mercats Tradicionals/