El Centre Esportiu Municipal Aiguajoc Borrell renova el solàrium i estrena una zona de cal·listènia : Servei de Premsa

El Centre Esportiu Municipal Aiguajoc Borrell renova el solàrium i estrena una zona de cal·listènia

21/10/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Ja està obert al públic el nou solàrium del CEM Aiguajoc Borrell, que s’ha renovat i ha incorporat una zona de cal•listènia, ampliant així l’oferta d’activitats esportives a l’aire lliure. La cal•listènia és un sistema d’entrenament que treballa la força, la flexibilitat, la coordinació i la capacitat cardiovascular, convertint-se en una de les disciplines esportives més completes i tendència en els darrers anys.

El solàrium, que compta amb una superfície de 1.000 m2, se situa a l’interior del pati de l’illa del Districte de l’Eixample, formada pels carrers Comte Borrell, Parlament, Marquès de Campo Sagrado i Viladomat.

A més, també s’han realitzat tasques de millora com la impermeabilització total del solàrium amb una correcció de pendents i una doble làmina asfàltica. Aquest nou paviment, format per peces de cautxú flotant, actua com un absorbent acústic que protegeix la impermeabilització i permet practicar l’activitat física en millors condicions.

El regidor d’Esports, David Escudé, ha destacat: “Aquests treballs de renovació i la construcció d’aquesta nova zona de cal•listènia són projectes que reflecteixen el nostre compromís amb el benestar i la salut dels nostres ciutadans, contribuint a fomentar un estil de vida actiu, i amb la millora de les instal•lacions esportives públiques”.

Les obres també han inclòs un augment dels desguassos i les canals de recollida d’aigua, i les zones d’accés, com les rampes i les escales, s’han protegit amb pintura de poliuretà com a acabat final.

 

 

Altres actuacions

Per millorar l’experiència dels abonats, també s’ha reformat la zona de restauració, que s’ha ampliat amb un espai de pícnic enrajolat, tancat amb jardineres i amb protecció solar. Aquesta nova àrea s’ha dotat de mobiliari nou i també d’instal•lacions elèctriques i de dades noves.

Els treballs també han suposat la substitució de la deshumectadora de la piscina, una instal•lació bàsica pel tractament i control de la qualitat de l’aire de la piscina.

En conjunt, totes aquestes obres i tasques de millora han suposat una inversió de 290.000 euros.





Paraules clau

CEM/ esports/ IBE/