Jaume Collboni assisteix a la inauguració oficial del Centenari Victòria dels Àngels : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a la inauguració oficial del Centenari Victòria dels Àngels

31/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 1 de novembre, a les 20.00 hores (Paranimf de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585), l’alcalde de Barcelona assisteix a la inauguració oficial del Centenari Victòria dels Àngels.

El 2023 marca el centenari del naixement de la soprano Victoria de los Ángeles López García, coneguda amb el nom artístic de Victòria dels Àngels (1923-2005). Nascuda a Barcelona, ​​més concretament a la Universitat de Barcelona, ​​on el seu pare era el bidell, la soprano és considerada una de les grans figures líriques del segle XX i va ser ambaixadora de la cultura catalana a través dels recitals que va oferir per tot el món, incloent i recuperant sempre patrimoni musical nacional en els seus programes.

L’acte, promogut per la Fundació Victoria de los Ángeles, inclourà un concert a càrrec de la Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles; Elena Copons, soprano; i Pedro Pardo, director.

L’acte comptarà amb l’assistència de Joan Guàrdia, rector de la Universitat de Barcelona; Helena Mora, presidenta de la Fundació Victoria de los Ángeles; i Natàlia Garriga, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:
https://www.victoriadelosangeles.org/centenari/





Paraules clau

Centenari Victòria dels Àngels/