Raquel Gil participa en l’acte d’obertura del XIX Fòrum contra les violències de gènere a l’Espai Francesca Bonnemaison : Servei de Premsa

Raquel Gil participa en l’acte d’obertura del XIX Fòrum contra les violències de gènere a l’Espai Francesca Bonnemaison

31/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 2 de novembre, a les 9.00 h a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer de Sant Pere més Baix, 7), la regidora de Promoció Econòmica,Treball, Feminismes, Igualtat i Memòria Democràtica de l’Ajuntament, Raquel Gil, participa en l’obertura del XIX Fòrum contra les violències de gènere. Aliances Feministes, els drets de les dones no es toquen.

A l’acte també hi participen: Montserrat Vilà i Remei Sáez, presidenta i directora de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere; Tània Verge i Mestre, consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i Eva Baró, presidenta delegada de l’Àrea de Feminismes i Igualtat de la Diputació de Barcelona.

El Fòrum tindrà lloc dies 2, 3 i 4 de novembre, organitzat des de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere. Les jornades, amb un ampli programa de taules, xerrades i activitats, volen ser un espai per teixir aliances entre tota la diversitat de dones que lluiten contra les violències masclistes. Alerten que en el context social i polític actual es fa palès que hi ha amenaces que posen en perill els drets de les dones i de la justícia social. D’aquí la necessitat d’analitzar els discursos i les accions d’odi, antifeministes, racistes, negacionistes del canvi climàtic, etc. que s’estan articulant i posar èmfasi en com combatre les violències que se’n deriven.

Durant tres dies, el Fòrum obre les portes a la ciutadania per compartir les idees, experiències, apostes i accions que ajuden a continuar avançant en la lluita contra la violència masclista.





Paraules clau

XIX Fòrum contra les violències de gènere/