Raquel Gil participa en la trobada anual del Pacte del Temps : Servei de Premsa

Raquel Gil participa en la trobada anual del Pacte del Temps

06/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 7 de novembre, a les 16.30 hores (Biblioteca Gabriel García Márquez, c/ del Treball, 219), la regidora de Promoció Econòmica, Treball, Feminismes, Igualtat i Memòria Democràtica, Raquel Gil, participa en la Trobada anual Pacte del Temps, un espai per parlar del valor del temps entre les organitzacions, entitats i empreses barcelonines que formen part del pacte, i obert també a la ciutadania.

A la trobada es presentarà el dossier “De la pobresa de temps al temps per a la vida” a càrrec de les autores de l’estudi (Georgina Monge, Blai Martí i Ana Paricio), i de la directora de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps de l’Ajuntament de Barcelona, Sonia Ruiz.

El dossier té la voluntat d’aprofundir i visibilitzar què és la pobresa de temps, entesa com la situació de no disposar de temps ni tenir sobirania o control sobre el seu ús. Això té una incidència en les condicions de vida i de benestar de les persones, especialment de les més precaritzades. La proposta és una invitació, des del prisma col·lectiu, a transitar de la pobresa de temps al temps per a la vida.

També es donaran a conèixer altres experiències i bones pràctiques de les entitats membres, i es farà una visita al punt VilaVeïna de Provençals del Poblenou per explicar el funcionament d’aquest servei.





Paraules clau

Pacte del Temps/