Raquel Gil participa a la inauguració del Congrés Ciència i Cuina : Servei de Premsa

Raquel Gil participa a la inauguració del Congrés Ciència i Cuina

10/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 13 de novembre, a les 09.00 hores (Aula Magna, Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585), la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil, participa a la inauguració del Congrés Ciència i Cuina.

Aquesta és la quarta edició del Science & Cooking World Congress Barcelona,que té lloc els dies 13,14,i 15, un esdeveniment que uneix el món de la ciència i la cuina en una experiència enriquidora. Es convida a reflexionar sobre el present i el futur de la cuina a través d’un Manifest de Gastronomia Científica que tindrà com a eixos la formació, la sostenibilitat i la salut.

A la inauguració intervindran el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia, el President delegat de l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar, el president del Comitè Científic Gastronòmic del Congrés, Ferran Adrià, el vicepresident del Congrés, de la Universitat de Parma, Davide Cassi, el president honorari del Congrés, Harold McGee, i el president del Congrés, Pere Castells.





Paraules clau

Congrés Ciència i Cuina/