Raquel Gil participa a la inauguració de la XXI Jornada de Retail Comertia : Servei de Premsa

Raquel Gil participa a la inauguració de la XXI Jornada de Retail Comertia

13/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 14 de novembre, a les 09.30 hores (Auditori Axa, Diagonal 547), la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil, participa a la inauguració de la XXI Jornada de Retail Comertia que enguany duu el títol: “Empreses amb ànima: cap a un nou paradigma”.

La XXI Jornada de Retail Comertia es tractarà el retail des de la visió d’un nou paradigma. El context geopolític i econòmic ha generat un gran impacte en el món del retail. Les botigues s’han hagut de reinventar per sobreviure i el consumidor ha canviat els seus hàbits de consum i oci, de la mateixa manera que la relació entre les empreses i els clients ja no és com abans. Els negocis de retail han fet créixer el valor global de la seva marca per diferenciar-se encara més de la competència.

A la inauguració a més de la regidora Raquel Gil, participarà el Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, i el president de Comertia, David Sánchez.

En el programa es comparà amb grans experts i ponents com són Joan Font (Bon Preu), Anna Sorli (Grup Sorli), David Sánchez (Dormity), Mario Alonso Puig, Alfons Cornella o Ona Carbonell, entre d’altres.





Paraules clau

comerç/ retail/ XXI Jornada de Retail Comertia/