Raquel Gil participa en la inauguració de la de la plaça de Can Climent al districte de Sants-Montjuïc : Servei de Premsa

Raquel Gil participa en la inauguració de la de la plaça de Can Climent al districte de Sants-Montjuïc

15/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 de novembre a les 16.45 h, la regidora de Sants-Montjuïc, Raquel Gil , participa en la festa inaugural de la plaça de Can Climent. Juntament amb el veïnat de Sants, se celebra l’estrena oficial de l’espai amb una trobada i activitats de lleure per a tothom: un berenar i un circuit de jocs de carrer amb materials reciclats per a infants.

El passat mes de maig, aquest espai comprés entre els carrers de Puiggarí, Guitard, Viriat i Comtes de Bell-lloc, es va obrir després de convertir-lo en una zona d’estada i joc per al veïnat. Les obres de reurbanització van consistir en la millora de les pistes col·locant-hi tot un seguit d’elements que incrementen la quantitat i la qualitat de l’espai públic i del verd urbà. Com a elements multiesportius per fer-hi activitats a l’aire lliure, hi ha tres taules de ping-pong, una cistella de bàsquet i una porteria de futbol. L’espai central es va pintar amb altres jocs a terra, però queda lliure per a l’escenari que es fa servir, per exemple, en ocasió de la Festa Major. Tot al voltant hi ha petites graderies de fusta, bancs i una cinquantena d’arbres, disposats en hidro-jardineres. També una font d’aigua i diverses papereres.

L’espai porta el nom de plaça de Can Climent, per conservar el nom de la fàbrica i dedicar l’espai a la memòria dels antics treballadors i treballadores de Can Climent.





Paraules clau

Sants-Montjuic/