La ciutat recupera el Nadal més barceloní : Servei de Premsa

La ciutat recupera el Nadal més barceloní

16/11/2023



Temps estimat de lectura: 3 minuts

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha presentat les novetats del Nadal a la ciutat. L’alcalde ha estat acompanyat pel gerent de l’ICUB, Oriol Martí, i pels responsables dels espectacles, Ricard Soler, de la Cia Obskené, de l’Encesa de Llums; Àlex Serrano i Paula Viteri, de l’Agrupación Señor Serrano, de la Plaça Catalunya; i Antònia Folguera i Xavi Tribó, de Sónar i Glassworks, de la Plaça Universitat. També hi eren presents els diversos representants d’entitats comercials i de projectes culturals i creatius de la ciutat que participaran en el Nadal de la ciutat.

 

 

 

 

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha enviat un primer missatge “per reafirmar Barcelona com ciutat de pau i diàleg. I fent també una crida a celebrar el Nadal amb alegria, però pensant i recordant als qui no poden fer-ho”, en referència a la complexa situació internacional.

Jaume Collboni ha destacat que enguany “és un Nadal per mostrar els valors de Barcelona, avui més vàlids i necessaris que mai: llibertat, civisme, respecte, diversitat, convivència, alegria”. I ha afegit: “Un Nadal que diu sí a Barcelona, amb un peu a la tradició i amb l’altre a la innovació; siguem exemple de diàleg, un Nadal amb tothom i per a tothom”.

L’alcalde  ha remarcat que el Nadal “és activació econòmica, cultural i emocional de la ciutat. És un moment de vivència a l’espai públic, gratuïta i desplegada arreu dels 10 districtes. És una finestra de creativitat i talent local, amb l’activació de centenars d’agents culturals. És un moment especial i únic per a nens i nenes però també per a joves, adults i gent gran. I és un moment per mostrar el millor de nosaltres, la nostra solidaritat amb les persones que més ho necessiten i el nostre compromís amb la sostenibilitat”.

Nadal a Barcelona ofereix propostes culturals de qualitat en complicitat amb el comerç i amb la participació de la ciutadania. Barcelona organitza i acull una extensa proposta d’activitats singulars, atractives i per a tots els públics, i desplegades per tota la ciutat.

Alguns dels actes de la programació de Nadal més destacats són:

Tota la informació i les imatges es poden trobar al web de nadal: barcelona.cat/nadal

 

Material relacionat:





Paraules clau

nadal/ Nadal 2023/