Comencen les obres per convertir el carrer de Taulat, al districte de Sant Martí, en una via de plataforma única : Servei de Premsa

Comencen les obres per convertir el carrer de Taulat, al districte de Sant Martí, en una via de plataforma única

19/11/2023Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta setmana comencen les obres de reurbanització i pacificació del carrer de Taulat, entre el carrer de Bilbao i el carrer de la Llacuna per transformar-lo íntegrament en un eix de plataforma única per als vianants i les bicicletes. L’objectiu d’aquesta reurbanització es generar un nou entorn més agradable, pacificat i millorar les condicions d’accessibilitat del carrer.

 

 

En concret, ara comença la primera fase de remodelació integral en el tram comprés del carrer de Taulat entre els carrers de la Llacuna i la rambla del Poblenou i, una vegada finalitzin, començarà una segona fase d’obres en el tram comprès entre la rambla del Poblenou i el carrer de Bilbao.

Les obres, que seran executades per BIMSA, es portaran a terme en una superfície total de 5.840 metres quadrats i suposen una inversió de 5,9 ME.

 

 

Les actuacions principals consisteixen en:

El termini previst per a l’execució de les obres de la primera fase es de 8,5 mesos i de la segona fase serà de 17,5 mesos.

Paraules clau

obres/ Sant Martí/ Taulat/