Jordi Valls participa en la gala de lliurament dels VII Premis Keicho d’Innovació i Tecnologia : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en la gala de lliurament dels VII Premis Keicho d’Innovació i Tecnologia

20/11/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de novembre, a les 19.30 hores (Hotel Palace), el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme Jordi Valls, participa en la gala de lliurament dels VII Premis Keicho d’Innovació i Tecnologia. A l’acte hi participaran, entre d’altres, l’Ambaixador d’Espanya a Japó, Fidel Sendagorta; el Cònsol General del Japó, Yasushi Sato, i el President del Círculo Empresarial Japón – España (CEJE), Jorge Lasheras.

Es tracta d’uns premis que organitza el CEJE amb l’objectiu de posar en valor la innovació i la tecnologia com a impulsors del creixement empresarial i per promoure les relacions comercials entre Espanya y Japó i que enguany distingeixen NTTData i Ecoalf.

Paraules clau

innovació/ Premis Keicho/ tecnologia/