Jordi Valls participa en l’acte de cloenda de la 28ena edició de la Jornada dels Economistes : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en l’acte de cloenda de la 28ena edició de la Jornada dels Economistes

22/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 23 de novembre, a les 18:00 hores, (Hotel Intercontinental Barcelona, Av. Rius i Taulet, 1-3) el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, participa en l’acte de cloenda de la 28ena edició de la Jornada dels Economistes, l’acte més important que organitza del Col•legi d’Economistes de Catalunya des de l’any 1996.

Durant tota la Jornada, i amb diferents sessions de treball, debatran entorn el “Benestar i model econòmic: l’aportació dels economistes”. Entre d’altres personalitats hi participaran el Degà Col•legi d’Economistes; Carles Puig de Travy, la Vicedegana del Col•legi, Àngels Fitó Bertran i Wayne Griffiths, CEO de Seat i Cupra.

La Jornada dels Economistes està configurada d’una banda com un servei que el Col•legi d’Economistes de Catalunya ofereix anualment a la societat, debatent de forma pluridisciplinària les principals problemàtiques de caire econòmic que preocupen, i de l’altra com un espai de reflexió i actualització d’activitats professionals relacionades amb la professió col•legiada.





Paraules clau

Jornada dels Economistes/