Torna el Barcelona Christmas Tour, el servei de bus turístic per gaudir de l’enllumenat nadalenc : Servei de Premsa

Torna el Barcelona Christmas Tour, el servei de bus turístic per gaudir de l’enllumenat nadalenc

24/11/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Per cinquè any consecutiu, aquest divendres arrenca el Barcelona Christmas Tour, el servei de bus turístic per gaudir de l’enllumenat nadalenc. Fins al proper 4 de gener, aquest autobús funcionarà cada dia amb un recorregut pels carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat decorats i il·luminats per a aquestes festes, com el passeig de Gràcia o la plaça Catalunya, entre d’altres. El servei, ofert per Turisme de Barcelona, Ajuntament de Barcelona i Transports Municipals de Barcelona, consisteix en una ruta en un autobús de dos pisos des d’on es pot gaudir de la il·luminació dels carrers, així com conèixer les tradicions nadalenques catalanes a través de l’explicació que fan els guies en català, castellà i anglès durant un trajecte de 80 minuts de durada.

El Barcelona Christmas Tour farà quatre sortides diàries, dues a les 18.30 hores i dues a les 20.30 hores (no hi haurà servei els dies 24, 25 i 31 de desembre i 1 de gener), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Llobregat, davant d’El Triangle). Les places ja es poden reservar pels canals habituals: tickets.visitbarcelona.comi www.holabarcelona.com

El recorregut d’aquest any té com a novetat el passeig de Sant Joan, que enguany s’il·lumina per primera vegada, i passa pel passeig de Gràcia (Casa Batlló, Pedrera), carrers Indústria, Independència, Sant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau), Lepant, Mallorca (Sagrada Família), passeig de Sant Joan, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), passeig Picasso, av. Marqués de l’Argentera, Pla de Palau, passeig Colom, Portal de la Pau (monument a Colom), av. Paral·lel, ronda Sant Pau, Urgell, Gran Via, plaça Universitat, Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça de Catalunya.

L’any passat van gaudir de la ruta nadalenca més de 6.000 persones. El trajecte es complementa amb una ambientació musical amb la playlist de cançons nadalenques creada pel perfil de TMB de Spotify.





Paraules clau

Barcelona Christmas Tour/