Comencen les obres de millora de l’àrea de jocs infantils al Pou de la Figuera, a Ciutat Vella : Servei de Premsa

Comencen les obres de millora de l’àrea de jocs infantils al Pou de la Figuera, a Ciutat Vella

25/11/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta setmana han començat les obres de millora de l’àrea de jocs infantils del Pou de la Figuera, al barri del Gòtic, al districte de Ciutat Vella, que tenen per objecte la millora de l’accessibilitat, el mobiliari urbà i l’adequació de l’espai de jocs.

Les obres consistiran en la renovació del paviment de la zona de joc amb sauló i sorra, i en la integració d’elements de jocs inclusius, tenint en compte en la nova configuració de l’espai de joc infantils les necessitats dels diferents usuaris. Compten amb una inversió de 720.000 euros.

 

 

 

La renovació de l’àrea de joc incorporarà un sorral per a la petita infància de 0 a 6 anys, i elements de joc per a infants de 6 a 12 anys com el gronxador accessible, la plataforma giratòria, el llit elàstic o dos tobogans i elements de joc d’escalada i agilitat. Al centre de l’espai de jocs es planta una figuera i es col·loca també nou mobiliari com noves cadires i bancs, una nova taula de ping-pong i una font per beure.

La millora de l’espai de jocs infantils va ser una de les accions més demanades dins del procés de participació per al Pla d’Acció del Pou de la Figuera.

Durant el temps de realització de l’obra s’impulsarà l’activitat de les entitats i serveis a la resta de l’espai del Pou de la Figuera a través d’un pla de dinamització que potenciï, tot i les obres, un espai de qualitat per a la ciutadania a través del seu ús diari.

 

Imatges en alta resolució (ZIP)





Paraules clau

Ciutat Vella/ gòtic/ jocs infantils/ Pou de la Figuera/