Albert Batlle es reuneix amb Ariel Palitz, exalcaldessa d’oci nocturn de Nova York : Servei de Premsa

Albert Batlle es reuneix amb Ariel Palitz, exalcaldessa d’oci nocturn de Nova York

29/11/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El tinent d’alcalde de Seguretat, Prevenció, Convivència i Règim Interior, Albert Batlle, ha mantingut una trobada amb Ariel Palitz, exalcaldessa de l’oci nocturn a la ciutat de Nova York per compartir experiències al voltant de la gestió de la nit. A la trobada també han assistit la Comissionada de Convivència, Montserrat Surroca, i el Comissionat de Ciutat Vella, Ivan Pera.

 

 

Durant la trobada Batlle ha explicat quem en el marc del Pla Endreça, l’Ajuntament està elaborant un Pla de Convivència d’oci nocturn per abordar la convivència de la nit de manera preventiva. Aquest pla suposa l’impuls de la feina realitzada en el marc del “Pla d’acció per una nit cívica i segura”, presentat el 22 de juny de 2022. Algunes de les actuacions que vol plantejar el Pla de Convivència són les següents:

Palitz va ser designada per l’aleshores alcalde de Nova York, Bill de Blasio, per dirigir la primera oficina dedicada a la vida nocturna de la ciutat amb l’objectiu de reparar la relació entre l’Ajuntament, sectot i comunitats. Avui és reconeguda com a pionera i ambaixadora del moviment per a la governança de la nit i per haver creat solucions que aborden i resolen problemes relacionats amb la seguretat, la reducció de danys, la qualitat de vida, les relacions entre comunitats i govern, la concessió de llicències i permisos, la gestió de crisis i l’equitat. Tot això bastint una relació entre indústria, barris i govern, buscant solucions que beneficiïn tothom i que donin resposta a totes les necessitats i interessos.





Paraules clau

exalcaldessa d’oci nocturn de Nova York/