Raquel Gil participa a l’acte de reconeixement a les persones contractades en plans d’ocupació de Barcelona : Servei de Premsa

Raquel Gil participa a l’acte de reconeixement a les persones contractades en plans d’ocupació de Barcelona

29/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 30 de novembre, a les 13.30 hores, (Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona Activa, c/ Marie Curie 8-14), la regidora de Promoció Econòmica i Treball, i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil, participa a l’acte de reconeixement de les persones usuàries dels Projectes Integrals amb Contractació.

L’acte reconeixerà a centenars de persones que estaven en situació d’atur i han superat processos de feina aquest any 2023, a través de contractació inclusiva i formació de l’Ajuntament de Barcelona. Projectes Integrals amb Contractació és un programa de Barcelona Activa que impulsa la contractació de les persones usuàries.

Les persones contractades treballen en tasques de neteja, adequació i desinfecció d’equipaments municipals, jardineria i forestal, pintura, projectes socials, turisme i comerç, digitalització, i col·laboren amb les empreses que realitzen els serveis als diferents districtes, amb un alt compromís comunitari. A més, aquestes persones contribueixen també a fer de Barcelona una ciutat més neta, endreçada, dinàmica i cultural, i alhora, amb millor qualitat de vida per a tota la ciutadania.





Paraules clau

ocupació/