L’alcalde de Barcelona participa en l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació del recinte de la Fira de Barcelona de l’Hospitalet de Llobregat : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona participa en l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació del recinte de la Fira de Barcelona de l’Hospitalet de Llobregat

01/12/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 4 de desembre, a les 12:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, participarà en l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació del recinte de Fira de Barcelona Gran Via. L’acompanyarà el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls.

L’acte també comptarà amb la presència dels màxims representants de les sis institucions que formen part de l’accionariat de Fira 2000, societat promotora del projecte: la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments de Barcelona i L’Hospitalet, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Barcelona.

El nou Pavelló que es construirà enllaçarà el recinte existent amb els pavellons de la Fira de Gran Via. També es construirà una edificació per a oficines i/o serveis que serviran parcialment per donar suport a les activitats econòmiques derivades de l’activitat firal.

Després d’una explicació de l’obra sobre plafons, es procedirà a fer l’acte de col·locació de la primera pedra i, tot seguit, hi haurà parlaments. Hi intervindran l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin Martínez; Pau Relat; el president de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Josep Santacreu i Bonjoch; la diputada presidenta de l’àrea de Serveis generals i Transició digital, Pilar Diaz Romero; l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni Cuadrado, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que clourà l’acte amb la seva intervenció.

L’acte tindrà lloc a la confluència del carrer de les Ciències amb l’Avinguda Joan Carles I de l’Hospitalet de Llobregat.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).





Paraules clau

Fira de Barcelona de l'Hospitalet de Llobregat/