L’alcalde Jaume Collboni presideix el Ple del Consell Econòmic i Social de Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde Jaume Collboni presideix el Ple del Consell Econòmic i Social de Barcelona

04/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 5 de desembre, a les 9:30 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presideix el Ple del Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB). L’alcalde estarà acompanyat per la regidora de Promoció Econòmica i Treball, i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil.

El degà del Col•legi d’Economistes de Catalunya, Carles Puig de Travy, i la representant de la comissió executiva del Consell Econòmic i Social de Barcelona, i membre de CCOO, Aurora Huerga, presentaran la memòria 2020-2022. El president del CESB, Francesc Castellana, informarà sobre els treballs realitzats i en curs durant el 2023, i les línies de treball per al 2024.

El Consell Econòmic i Social de Barcelona és un òrgan consultiu, mitjançant el qual els agents econòmics i socials més representatius i els representants de la societat civil organitzada participen en la presa de decisions de les polítiques socials i econòmiques que afecten la ciutat i les persones que hi viuen i treballen.





Paraules clau

Ple del Consell Econòmic i Social de Barcelona/